Kerjaya Sebagai Perunding Takaful AIA

AIA Elite Academy

AIA Elite Academy

AIA Bhd telah melancarkan AIA Elite Academy pada awal 2019, program pertama yang diilhamkan dalam industri takaful Malaysia untuk menyediakan Perancang Hayat Profesional sepenuh masa. Program eksklusif ini memberi ruang kepada warga Malaysia yang berkelayakan untuk memulakan perniagaan takaful dengan sokongan kewangan eksklusif dan seterusnya membina kerjaya yang stabil.

Ia bertepatan dengan inisiatif industri dan AIA yang ingin mewujudkan generasi baru perancang takaful professional yang mampu membina kerjaya yang mampan berasaskan perniagaan ini

Elaun bulanan yang ditawarkan memberi modal asas kepada Perancang Hayat baru memulakan kerjaya dengan cemerlang. Ganjaran RM2.0 juta untuk setiap Perancang Hayat yang memenuhi kriteria Program Elite Pro adalah antara ganjaran dari AIA dalam memastikan kerjaya mereka berada di landasan yang terbaik.

Konsep pembelajaran yang disediakan memberi latihan yang terbaik untuk memupuk sikap profesionalisme yang tinggi dalam mempromosi pelan-pelan pengurusan risiko kewangan.

Sebagai AIA Million Dollar Agency, LunaStella Group Sdn Bhd sentiasa di hadapan dalam memastikan kami merekrut Perancang Takaful berkualiti yang boleh dibentuk untuk menjadi pemimpin agensi pada masa akan datang

Be An Elite Life Planner With Us

Mengapa Perlu Pilih Kerjaya Bersama AIA Elite Academy?

2 Pilihan Skim Elite Untuk Disertai Anda!

2 Pilihan Skim Elite Untuk Disertai Anda!

ELITE LITE

AIA ELITE ACADEMY
RM 3,000 / Month + Komisyen
  • Berumur 25 Hingga 35
  • Kelayakan Minima SPM
  • 2 Tahun Pengalaman KerjaELITE PRO

AIA ELITE ACADEMY
RM 15,000 / Month + Komisyen
  • Berumur 25 Hingga 45
  • Kelayakan Minima Ijazah
  • 3 Tahun Pengalaman Kerja
hot
Demi menggapai cita-cita dan impian, sertai AIA Elite Academy hari ini!

Isi Borang Permohonan Berikut Dengan Lengkap & Klik ‘Hantar Permohonan

AIA Elite Academy Application Form

AIA Elite Academy 2023

Sertai Kami Sekarang !

Play Video