LCD – “LunaStella Camaraderie Day”

Siap ada bendera tu 😂

Beruntung dikurniakan business associates yang senada seirama, sentiasa proaktif dan sentiasa ada apabila diperlukan.

LCD – “LunaStella Camaraderie Day” asalnya adalah sesi perjumpaan mingguan bagi LunaStella Group sejak 2015. Ia menjadi medan “business review” dan suntikan motivasi buat associates. Apabila LunaStella semakin membesar dan berlandaskan prinsip melahirkan lebih ramai Leaders berkarisma, “LCD” dijalankan di peringkat unit masing-masing dengan pelbagai nama berdasarkan kreativiti pengurus unit.

Di peringkat Disrict Manager, LCD dinaiktaraf menjadi aktiviti bulanan dan lebih “lively” dengan persembahan dan perkongsian dari speaker jemputan.

Jika sebelum ini, setiap unit akan mengemudikan LCD secara bergilir setiap bulan, perubahan pemantapan dilaksanakan pada 2023 dengan memilih LCD HIGH COMMITTEE di kalangan bakal-bakal leaders.

Terima kasih buat semua yang menjadi tulang belakang perjalanan aktiviti LunaSstella khasnya LCD.

LCD – “Leadership Charismatic Discipline “

STELLAZ IS ONE✌️

#LunaStella #redahsamasama #buatsampaijadi #stellazisone #mdrt #mda #aiaeliteacademy #career #kerjaya #mentor #opportunity #kerjakosong #careercoach #financial #careergoals #careerchange #careermanagement #success #mastertrainer #aiamalaysia #aia #aiapublictakaful #hiring