Stella Action Commitee 2024 (SAC) MEETING

Perjumpaan pertama Stella Action Commitee 2024 (SAC) dengan agenda menyusun strategi dan aktiviti Stella Consortium sepanjang tahun diahadiri oleh semua Leaders dan barisan Exco.

Enam biro – Business Development, Marketing, Recruitment, Activity, Performance dan Training memaklumkan agenda masing-masing dan memberi idea bagaimana kami boleh bergerak lebih jauh lagi sebagai agensi takaful dan juga organisasi yang lebih ampuh.

Alhamdulillah, Stella Consortium / LunaStella Group sentiasa dianugerahkan dengan kehadiran associate baru yang bukan sekadar produktif tetapi berbakat untuk diketengahkan sebagai pemimpin agensi masa hadapan.

Secara peribadi, saya amat bersyukur dengan perkembangan ini kerana kekuatan associates menjadi tunjang sesebuah organisasi.

Sebagai pemimpin, kita juga harus menerima hakikat yang kita juga mesti dipimpin untuk memastikan kelancaran perjalanan organisasi. Keegoan memusnahkan, toleransi bijak adalah kunci kepada kejayaan seseorang pemimpin dalam menyusun strategi sesebuah organisasi.

Terima kasih semua Stella Leaders dan barisan exco Stella Action Committee 2024

STAR – Stella : Teamwork, Aspire and Reliable

hashtagLunaStella hashtagStella hashtagstellaconsortium hashtagmdrt hashtagmda hashtagAIAEliteAcademy hashtagAIAMalaysia hashtagaiapublictakaful hashtagcareer hashtagkerjaya hashtagmentor hashtagopportunity hashtagkerjakosong hashtagfinancial hashtagtakaful hashtagcareerchange hashtagwasiat hashtagcareermanagement hashtagHealthierLongerBetterLives hashtagsuccess hashtagmastertrainer hashtagempoweringwinners