STELLA CONSORTIUM FC

 

Jika belum ada rezeki, maka tidaklah ia menjadi, walaupun baunya sangat menghampiri🤗

Pasukan FC STELLA 2023 yg baru dibentuk dalam sebulan untuk mengharungi Pesta Bola Life Planners adalah associates LunaStella Group / Stella Consortium yang mempunyai karisma tersendiri dalam sukan ini.

Perlawanan pertama, seri tanpa jaringan dan perlawanan kedua menang tipis 1-0. Namun, tiada rezeki pada perlawanan ketiga apabila tumpas 2-1 kerana kegagalan taktikal yang menjerat diri. Maka, harapan ke separuh akhir pun musnah.

Bagi saya, yang menang adalah ukhwah dan ketegaran kami dalam menerima apa jua keputusan sebagai sebuah pasukan.

Bedah siasat pun sudah dilaksanakan dan beberapa inisiatif untuk menjadikan pasukan bolasepak sebagai “agen pemasaran” Stella Consortium sedang direncanakan. Kami merancang akan menjadikan pasukan ini sebagai sayap utama dalam melaksanakan perniagaan kami.

Jika anda berminat main bolasepak, pada masa yang sama berminat membina kerjaya dalam dunia perancangan kewangan, Stella Consortium menawarkan peluang ini.

LUNASTELLA GROUP, penaja utama FC SWAT, Kg Kuantan FC, Selangor FC Women Team 2022 serta aktiviti Adik Nur Wadihan Wira Sudepja (anak syurga cerebral palsy terlantar), FC STELLA bakal menjadi satu lagi platform menyemarakkan jenama agensi kami.

Kami mencari lebih ramai lagi yang berbakat dalam bolasepak untuk bersama kami.

Jika ingin tahu kerjaya bersama kami, DM saya😉

💜💛Et Nos Unum Sumus💜💛
💜💛FORZA STELLA💜💛

hashtagLunaStella hashtagStella hashtagstellaconsortium hashtagmdrt hashtagmda hashtagAIAEliteAcademy hashtagAIAMalaysia hashtagaiapublictakaful hashtagcareer hashtagkerjaya hashtagmentor hashtagopportunity hashtagkerjakosong hashtagfinancial hashtagtakaful hashtagcareerchange hashtagwasiat hashtagcareermanagement hashtagHealthierLongerBetterLives hashtagsuccess hashtagmastertrainer hashtagempoweringwinners